maanantai 21. toukokuuta 2012

taste of Europe

Koeviikko alkamassa, viimestä viedään! Ressin aiheita riittää mut koitan olla valittamatta koska muuten on nii hyvä fiilis. Pitäs vaan elää hetkessä ja antaa asioiden mennä omalla painollaan. Ainakin osittain. "Elä hetkessä" on ehkä yks kliseisimmistä ja parhaimmista neuvoista. Kliseet on muutenkin joskus ihan jees. Ainakin sillon kun ne puhuu asiaa.

Viikonloppuna oli pienimuotosta karnevaalihumua, ja pitkästä aikaa myös lähirannassa hengailua. Puussa kiipeilyä, lämmin ilta, lepposaa porukkaa soittelemassa. happyhappy:)
Eilen tehtiin makumatka Eurooppaan Netan kanssa, ja taisin rakastua. Eurooppalaisen ruokatorin suklaamansikoihin nimittäin. Nätti ulkonäkö ja taivaallinen sisältö, kuulostaa Siltä Oikeelta? Yks parhaimmista makukomboista kyllä. Muutenkin toi Eurooppalainen ruokatori on ilahduttavan usein rantautunu Tampereelle, sais mun puolesta olla vaikka ympäri vuoden. Ei tarvii mennä aina Eurooppaan matkusteleen, joskus muu Eurooppa tulee sun luo. Kaipaan silti taas ulkomaille. Ainiin täytyy vähän propseja antaa: iskä oli huippu ja haki mulle aamupalaks croisantteja ja patonkia. Le meilleur petit déjeuner!


Baileys-toffee namnam
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti