perjantai 19. huhtikuuta 2013

tosissani, mutta kevein sydämin ja hymy huulilla
Taikakivet-musiikkifantasiaa kolme koululaisesitystä vedetty, tänään varsinainen ensi-ilta ja huomenna vielä päivänäytös. Sitten se on ohi. Pari intensiivistä viikkoa Tampere-talon lavalla, tekolunta, klassisen musiikin hienoutta, teetä, ahdistusta, hikeä, kiirettä, tekemisten päällekkäisyyttä, yhteennivottuna onnellisuutta. Porukka ton jutun takana ja koko tää prokkisaika on ollut ihan uskomatonta. Niin mikä lukio? Sellasessa paikassa en ole käynyt viikkoon. Tällä kertaa en välitä. En tahdo palata normaaliin arkeen. Mulla menee joka kerta kylmät väreet ja pala kurkussa kun yleisö hurraa. Pientä valaistumista havaittavissa.

2 kommenttia:

  1. vou, kumpa mäkin uskaltaisin tehdä kaikkea tollaista! Kuulostaa just siltä että toteutat itteäs parhaimalla mahdollisella tavalla :) ja oon ihan kade tosta sun ihon väristä, epäreilua että jotkut on luotu noin kaunisvärisiksi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ihana kommentti<3 paitsi tosta ihonvärijutusta et en aina tykkää olla tumma kun auringossa musta tulee tosi nopeesti tosi tumma ja tuntuu oudolta:D mutta siltä kyllä nyt tuntuukin et tää tanssi on ainoo oikee juttu:) ja hei vaan kokemuksen kautta sitä uskaltaa ja tajuaa et mihin kaikkeen pystyy!:)

      Poista