torstai 2. elokuuta 2012

kaikki hetken tässä

Olavi Uusivirta - Oodi ilolle

Kesän viimeset mökkeilyt taitaa olla nyt vietetty. Viimesin viikko meni Saimaan saaressa Fannyn mökillä, saunomassa, uimassa ja hyttysten syötävänä. Savonlinna on kyllä ehdoton kesäkapunki, ja upee sellanen. Torilta saa ehkä maailman parhaita muikkuja ja tietenkin aitoja Savonlinnan lörtsyjä eli vähän ku lihapiirakoita, mutta nii makeita kun suolasiakin.

Käytiin moikkaamassa naapurin lehmiä, joista ei kyllä kauheen sosiaalisia yksilöitä löytyny.

 Savonlinnasta löytyy myös mun yks suosikki sisustusliike, Amanda B. Vanhahtavaa, vaaleaa, meriaiheista, ihanan imeliä tekstejä, isoja ja pieniä juttuja, käytännöllistä mutta kaunista... Mun unelmakoti olis täynnä tällasta plus vähän boheemimpaa tyyliä ja väriä. Tai sit voisin jokasen huoneen sisustaa ihan eri tavalla kun en kuitenkaan osais päättää.


 Päätettiin sivistää itteemme vähän historiallisesti ja käytiin opastetulla kierroksella Olavin linnassa. Hyvän seuran kanssa oli ihan viihdyttävää, vaikka enemmän kyllä tykkään Pyhän Olavin päivän viettoperinteestä. Kaupunki kunnolla elossa, ja ilmakin on tässä kolmen vuoden ajan suosinut. Toissa vuonna jouduttiin Asta-myrskyyn ja saatiin juosta kaatuvia puita pakoon. Ilman sitä adrenaliinia en olis varmaan koskaan pelänny niin paljon. Tänä vuonna kaikki suju kuitenkin iha rauhallisesti, toivottavasti nähään vuoden päästä!
Päätin ostaa Tallinnan reissulla farkkutakin lisäks hameen ja sen löysinkin ihanasta kaupasta nimeltä Stradivarius. Ikinä en oo tuntenu olooni kaikista mukavimmaks hameessa, tuntuu että se menee korvissa vaikka toi ei mikään vesirajaa hipova ookkaan... Mut yritetään totutella kun ihan kivaltahan toikin näyttää:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti