lauantai 9. kesäkuuta 2012

Rockin' Hellsinki

Mötley Crüe - don't go away mad (just go away)

Torstaina pakkasin laukullisen rokkimieltä mukaan ja lähdin poikien kaa Rockin' Hellsinki -festareille. Stadi on kyllä jeeees. Olis kiva asua siel joskus mut toisaalta en valita tästä Mansestakaan. Saas nähä mihin elämä vie. Syötiin pizzat Eerikin pippurissa ja siitä suunnattiin festaripaikalle Kaisaniemen puistoon. Crashdiet, Hardcore Superstar ja illan huipensi Mötley Crüe jota olinki tullu kattoon. 80-luku, olisimpa elänyt kanssasi... Tälläki vuosikymmenellä oli kyllä kiitettävän huikee meno, sedät jaksaa heilua. Ja ilma oli ku morsian.
Tommyn vuoristoratarumpusetti oli mukana. Hitto kun olis päässy mukaan. Tsekatkaa! Valtsun peukku ylös päin osas jo ennustaa ennen keikkaa.

Home sweet home kutsu viimeseen junaan kun loput jäi vielä yöks Helsinkiin. Olin ainoossa vaunussa jossa meni sähköt. Ei toiminu valot eikä ovet. No, "Suomen valtio hoitaa" niinku joku vähän juovuksissa ollu lohdutti... Sähköt saatiin kyllä takas, ja junamatkaa piristi kuulutus: "Tämä on intercity 189 aina Tampereelle asti, ja ettei kellekään jää epäselväksi niin Mötley Crüe rock rock..." Mahtavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti