lauantai 3. maaliskuuta 2012

Greetings from a city where everything is in superlative

Seuraava postaus sisältää aurinkoa ja merta! Dubaista siis ollaan kotiuduttu, vaikka loma olis saanut mun puolesta jatkua pidempäänkin. Ollaan perheen voimin oltu ennenkin Dubaissa, eli pikku hiljaa oppii mihin kannattaa mennä ja miten. Sinne tulee kuitenkin koko ajan kaikkea uutta niin nopeesti ettei pysy perässä. Viikon aikana koluttiin useempia ostoskeskuksia hiekkarantaa unohtamatta.

Otsikko tuntuu pitävän paikkaansa, sillä nähtiin niin maailman isoin ostoskeskus kuin maailman korkein rakennus. Ensimmäisessä olin taivaassa (tavallaan toisessaki hehheh). Sieltä löyty ihan kaikkee H&M:stä Manolo Blahnikiin, karkkikaupoista jalokiviliikkeisiin. Plus super iso akvaario jossa uiskenteli mm rauskuja, ja luistelukenttä. Kun on niin paljon valikoimaa, unohtaa helposti mitä oikeesti halua ja tarvii. Mutta kyllä mä löysin aika lailla mitä halusin, ja jos en muuta hankkinu niin rusketuksen ainaki!

The Dubai Mall:n koosta ei saa mitään käsitystä sisältä otetuista kuvista, mutta tältä näyttää maailman isoin ostoskeskus maailman korkeimmasta rakennuksesta! Kyllä, se on toi kokonaan.

Käytiin myös palmusaaren vesipuistossa, jossa pääsin toteuttaan myös mun piiitkäaikasen unelman, eli delfiinien kanssa uimisen. Delfiinit jätän kuitenkin ensi kertaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti